De ondernemers

Dat bij Severine het ondernemersbloed door de aderen stroomt, was reeds bekend in de regio. Nog steeds is en blijft zij het gezicht van het Hoorcentrum Severine Huys in Eke. Niet verwonderlijk dat via haar, ook Kevin de ondernemersmicrobe te pakken kreeg. 

Een gezamenlijke passie, namelijk die voor kaas, delicatessen en lekker eten leidde tot plannen en ideeën.  Van het één kwam het ander en al snel werden deze plannen concreet. Na een carrière bij het spoor, waagde Kevin zich aan een heuse “career switch”. En zo geschiedde; samen besloten ze hun Bourgondisch hart te volgen en startten in Nazareth hun kaas- & delicatessenzaak.

 

Juni 2010, Met goesting opent haar deuren

Vanaf dan kan iedereen er terecht voor heerlijk smaakvolle kazen, fijne charcuterie en een groot assortiment aan delicatessen. Bovendien mag het duo zich sinds 2013, ook kaasmeester noemen!

Naast de specialiteit van het huis, de kaastafels, zorgen zij voor een resem aan huisbereide gerechten. Van snelle take-away salades, over quiches tot hun befaamde lasagne met oude Parmezaanse kaas. Ook de tapas / antipasti-schotels, verrassingsbroodjes en geschenkmanden mogen uiteraard niet ontbreken in het assortiment.

 

Ready, steady... Wrap !

Na 6 jaar vonden ze het tijd om de zaak grondig te evalueren en vooral te optimaliseren, een ietwat andere bijkomende wending te geven zeg maar. Daarmee besloten ze om naast hun bestaande, succesvolle, formules een extra gezond concept toe te voegen. Een heuse wrapbar was het resultaat. Een gezond alternatief, gelinkt aan producten die terug te vinden zijn in de winkel, boordevol groentjes en een lekkere home-made dressing; klaar! Ook voor personen die niet kunnen genieten van al dit lekkers omdat ze intolerant zijn aan gluten of lactose werd er gedacht. De glutenvrije wrap is steeds een mogelijkheid, en wat dacht U van de desserts van Madam Bakster..?

Op die manier hopen Severine en Kevin er voor te zorgen dat zowel de Bourgondiër pur sang als de healthy hipster aan zijn of haar trekken komt. Hoe dan ook, Genieten, is en blijft, bij ons de boodschap!

 

Tot héél binnenkort bij Mét goesting!
Severine & Kevin

© 2023 Alle rechten voorbehouden - Mét Goesting
Webdesign thinline.be